strand FÜVESÍTÉS 2021

A SPECIALISTÁTÓL

„puha pázsiton pihenni pompás”

TECHNOLÓGIÁK!
Hogyan lehet leghatékonyabban strandot füvesíteni?

HAGYOMÁNYOS FÜVESÍTÉS

A meglévő, maradék füvet TELJESEN eltávolítjuk gyepnyeséssel. A megmaradt területet talajlazítjuk, majd magágyelőkészítést csinálunk. Utána speciális balatoni körülményekre összeállított fűmagkeverékkel, hidrovetéssel lefüvesítünk.

Hátránya:

  • A gyepnyesett hulladékot el kell szállítani, ez nagyon megnöveli a költséget.

MODERN FÜVESÍTÉS

Speciális kőrejtő adapterrel ellátott gépünkkel, a meglévő, maradék füvet a stradon talajmarással elrejtjük a talajban. Ez után finom tereprendezés.Utána speciális balatoni körülményekre összeállított fűmagkeverékkel, hidrovetéssel lefüvesítünk.

Előnye:

  • Nem kell elszállítani a nyesedéket.

 

GYORS FÜVESÍTÉS

A meglévő, maradék füvet a strandon minimális méretre vágjuk. Speciális géppel, vékonyan termőréteget juttatunk ki. Utána speciális balatoni körülményekre összeállított felülvető fűmagkeverékkel, hidrovetéssel lefüvesítünk.

Előnye: 

  • Nagyon gyors eredmény 
  • Gazdaságosabb
Választhatsz
Fűmagkeveréket a hidrovetéshez

BALATONi STRAND Fűmagkeverék

SZÁRAZSÁGTŰRŐ Fűmagkeverék

MEDITERRÁN Fűmagkeverék

PÁZSIT Fűmagkeverék

ÁRNYÉKTŰRŐ Fűmagkeverék

SPORT Fűmagkeverék

MIT TUDUNK VETNI HIDROVETÉSSEL:

HIDROFÜVESÍTÉS FŰMAGKEVERÉKEKKEL

.A leghatékonyabb füvesítési technológia! Egyenletes felület. Nem folyik össze a fűmag locsolás, eső hatására

HIDROFÜVESÍTÉS VIRÁGMAGGAL KEVERT FŰMAG

Tesztelés alatt a termékcsoport. Jelentkezz ha van területed tesztelésre.

HIDROFÜVESÍTÉS VIRÁGMAG KEVERÉKEKKEL

Tesztelés alatt a termékcsoport.Jelentkezz ha van területed tesztelésre.

Hamarosan Választhatsz a
Virágmagkeverékeink között is

VADVIRÁGOS RÉT Virágmag keverék

Karbantartás könnyített virágmaggal kevert fűmag. Jellemzője, hogy évente 1 alkalommal kell nyírni. Gyönyörű. Előnyei, hogy virágzáskor nagy esztétikai élményt nyújt, fenntartási költsége alacsony, biodiverz, így rengeteg apró élőlénynek ad élőhelyet.

VADVIRÁG KEVERÉK

(100% virágmag, 80 fajta)

MÉHLEGELŐ Fűmagkeverék

Extenzív virágos zöldfelület létrehozására kifejlesztett fűmag+virágmag keverékünk. Tavaszi magvetést követően a növekedés mértékétől függően évi 1-2 nyírás/kaszálás javasolt, nyár elején ill. ősszel. A keverékben található vadvirágok 90%-ban évelők, nem szükséges a következő évben újravetni. Ha a termőhelyi adottságok megkívánják a keverékkel felülvetés lehetséges.

HIDROVETÉS

MIÉRT MI?
Amiben biztos lehet, hogy nem kell hónapokat, évet várni, hogy legyen fű. Szükséges kapacitásunkat a 16 év tapasztalatával, pontosan be tudjuk tervezni. Nem vállaljuk túl magunkat, mivel nem kedveljük a stresszes állapotot :). A kommunikációt fontosnak tartjuk, úgy élünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.
Hidrovetés-hidrofüvesítés
Cégünk 2004 óta foglalkozik Magyarországon hidrovetéssel, hidrofüvesítéssell. Ügyfeleninkre jellemző, hogy a minőség, a kommunikáció és a pontosság nagyon fontos számukra. Kivitelezési időpontot betartjuk, ez alől az időjárás általi csúszás kívétel. Nálunk elképzelhetetlen, hogy a füvesítés a megbeszélt időpont helyet, 1-2-6-12 hónap múlva kezdődjön. Árajánlatunk tételes, könnyen átlátható mindenki számára. Telefonon, helyszínen nem adunk ajánlatot. Aki ilyet tesz az kókler. Nem is kívánunk ilyen cégekkel versenyeznieni.

Alaposan kidolgozzuk az árajánlatot, amit kízárólag felmérés vagy kertterv után adunk. A HIDROFÜVESÍTÉS előtti felmérés amennyiben szükséges, előre megbeszélt időpontokban történik.

A hidrofüvesítés is ugyanazon séma szerint működik, mint máshol az országban. Nagyon fontos  jeleznünk, hogy nem dolgozunk feketén, kízárólag számlás munkavégzést végzünk. Az alapanyagot egy partnerünk áfás áron értékesíti, a munkadíjunk pedig áfa mentes, természetesen szükség esetén tudunk áfás számlát is adni a munkadíjra.